Oversigt Skiparkour - ski for børn

Skiparkour for de helt unge.
Kom og leg med.

IMG 2858 U8 indoor

Det skal være sjovt at stå på ski……

 

Lad dine børn blive dygtigere på ski og snup eventuelt en løbetur imens.

I løbet af september måned iværksatte Holte Ski et projekt med fokus på leg og læring. Vi vil benytte området omkring lysløjpen ved Rudegård Stadion til formålet. Det er let at komme til og det er nemt at parkere på grusbanen.

Projektet er inspireret af begrebet skovparkour, der består af øvelser og leg, som styrker balance og koordination. Som udgangspunkt bruges skovens naturlige ”forhindringsbaner”, træstammer, stubbe, sten og grøfter, som afsæt for træningen.

Hvem henvender vi os til (U-8)

Tilbuddet gælder børn i alderen 5 til 8 år. Målet er at styrke relationer mellem børn, der har lyst til at stå ski, samt at give børn en basal forståelse af alpint-skiløb og udstyr. Man kan således deltage, uanset om man er medlem af en skiklub eller ej.

I takt med, at børnene opnår denne forståelse, så skulle forældrene også gerne opleve, at det bliver lettere for hele familien at være på ski sammen.

Først og fremmest er det vigtigt for os, at alle oplever, at det er sjovt at stå på ski, hvilket også er klubbens motto.

Kom med på Vallåsen

I løbet af sæsonen vil der, for forældre og børn blive arrangeret ture både til Vallåsen og til In-door ski. Turene planlægges oftest sammen med andre skiklubber. Tag med så kan du se, hvad dit barn har lært og få samtidig selv en skitur

Projektassistenter

Du er velkommen til at være hjælper. Hjælpernes opgave er, at få aktiviteterne til at glide så smidigt som muligt. Hjælpe børn på toilettet ,medbringe pausesnacks (frugt, saft og lignende),trøste - eller bare holde køen. Det kan også være, at der er brug for chauffører ved fælleskørsel i forbindelse med heldagsarrangementer eller weekendture. Fokus er her at begrænse udgifterne for deltagerne. Arrangementerne finansieres dels ved tilskud fra klubben og dels ved direkte brugerbetaling.

U8 isaberg U8 bob

U8 hallen

Trænere

Der er tilknyttet trænere til projektet. De er enten medlemmer af Holte Ski eller ansat af klubben direkte til projektet. De står for den nødvendige instruktion, udstyr, booking af lokaler samt arrangering af ture og udflugter.

De sørger også for, at alle deltagere er udstyret med skihjem under de forskellige lege og øvelser. Øvrigt udstyr, der skal bruges til legene står Holte ski også for.

Hvad koster det at deltage?

For medlemmer af Holte Ski er det gratis. For ikke medlemmer koster det 255 kr. pr. barn om året. Er man ikke medlem, men i forvejen medlem i en anden HI-afdeling ( atletik , badminton, håndbold eller volley) - eller medlem af enten FC Holte eller Orientering, koster det kun det halve – 127,50 kr.om året.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du henvender dig direkte til Anne-Mette Markussen, enten på telefon 6122 4681 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Begge steder kan du også få svar på eventuelle spørgsmål til projektet.

Velkommen.

Vi glæder os til at give jeres børn en god ”skioplevelse”. Læs mere på vores www.Holteski.dk

Fakta Boks

 • Projektet starter den 12. september 2015
 • Hver lørdag fra 9.00 til 10.30
 • Mødested: Grusbanen på Rudegård ved indgangen til lysløjpen
 • Det koster 255 kr./127,50 om året
 • Der er ansat uddannede skiinstruktører til   projektet
 • Projektet bygger på frivillig forældrehjælp.
 • Holte Ski har omkring 500 aktive medlemmer.
 • Et medlemskab for en hel familie koster 685 kr. om året
 • Som medlem af Holte Ski opnår du en lang række rabataftaler ved   indkøb af såvel udstyr som skirejser med fly og båd.
 • Se mere på www.Holteski.dk
 • Følg vores Facebook-gruppe
 • Se Youtube video
 • Se facebook video