Velkommen til langrend i Holte Ski

 
P1080356
 

Lige siden starten i 1955 har vi i HOLTE SKI haft langrend på programmet og vi har derfor gennem årene opbygget et stort know how, foruden at vi også kan tilbyde de bedste faciliteter for at dyrke langrend.

Vores hjemmebane er Rudegård Stadion og Holte hallerne. Som nærmeste nabo er Danmarks ældste lysløjpe, en 2,5 km kuperet trænings- og skiløjpe.

Indendørs kan vi tilbyde træning på Thorax Trainer, spinning, vægtrum og skigymnastik.

Når der ligger sne i passende mængde, har vi ansvaret for at præparere langrendsspor på lysløjpen, udvalgte stier i Rude Skov, Søllerød og Hørsholm golfbane. I Hørsholm kan vi også tilbyde skiudlejning.

Vi er eksperter i de lange skiløb som f.eks. Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Vi afholder klubaftener med fokus på netop de lange skiløb.

Danske langrendsmesterskaber har i mange år fundet sted i Norge og Holte har gennem årene hjembragt flere end 700 medaljer.

Hver vinter arrangerer vi to klubture til Gålå i Norge, som har været vort favoritsted siden 1993. Gålå betegnes af mange som det bedste langrendsområde i hele Nordeuropa og der er netop afholdt de norske mesterskaber med meget stor succes.

Her på hjemmesiden kan du finde gode råd og du bliver også opdateret med det seneste nye.

På skiklubbens Facebook "Holte Ski" får du også alle nyheder. Husk at like siden.