Steepogdeep logo

Steep & Deep
Kongevejen 347
2840 Holte
tlf. 45 42 32 00

Hvem er Steep & Deep?

Steep & Deep åbnede første gang sine døre i 2002 på Lyngby Hovedgde i Kgs. Lyngby.

I 2007 flytter butikken til Kongevejen 47 i Holte, hvor drømmen om at realisere et af Danmarks største og mest moderne skiværksteder bliver virkelighed. Skiværkstedet er løbende blevet opdateret og vores værksted er fuldt på højde med selv de allerbedste værksteder i alperne.

I 2012 flytter butikken igen fra Kongevejen nr. 47 til Kongevejen nr. 347. Faktisk bliver butikken liggende lige præcis der, hvor den hele tiden har ligget, men Rudersdal Kommune beslutter (vi aner ikke hvorfor) at ændre husnumrene på Kongevejen i Holte.

I 2013 fraflytter Multiform Køkkener butikken i Holte og det åbner muligheden for et samarbejde med Lennie Kristensen og Davinci Cykler. I februar 2013 slås dørene op til 600 kvadratmeter ski og cykel mekka i Holte. Davinci Cykler og Steep & Deep er to adskilte forretninger (to forskellige CVR numre). Mange har udtrykt, at de har svært ved at se adskillelsen og det er vi egenlig bare glade for at høre. Det beviser, at passionen for det aktive udendørs liv vinder over "dit og mit".


Skiklubben kan varmt anbefale Steep & Deep.

rabataftale Steep and Deep