Alpin/Langrend Sälen uge 7 2023

Årets fælles langrends- og Alpintur går til Lindvallen i Sälen. Vi skal bo i store 8 personers lejligheder med meget høj standard.

Lindvallen er et større sammenhængende alpin område i Sälen, med mulighed for at tage bilen til bl.a. Tandådalen og Hundfjället hvor Holte Ski var sidste år.

Lindvallen byder på grønne, blå, røde og sorte pister, og et særdeles børnevenligt område.

For portløbere er der gode muligheder for at træne finere glideteknik i storslalom og slalom.

 

sälen.jpg Lindvallen.jpg

 

Overnatning

Vi har booket 4 stk. 8 personers lejligheder i Hills Lindvallen, tæt på lifter, langrendsspor or shopping. Lejlighederne er på omkring 75 m² og indeholder 3 soveværelser med i alt 8 senge, alrum med køkken, 2 brusebade, 2 toiletter og 1 sauna. Madlavning koordineres i de enkelte lejligheder.

 

Vi har lejlighederne fra søndag d. 12. februar til Lørdag d. 18. februar 2023. Slutrengøring er med i prisen.

 

lejligheder.jpg

 

Se mere her: https://www.skistar.com/en/online-booking/lodging/salen/lindvallen/hills-lindvallen/tjaderasvagen-3c/ (OBS! Linket er til en af de 4 lejligheder vi har booket)

Instruktion

Der vil være instruktion fra 9-12 i både Langrend og Alpin på følgende dage:

mandag, tirsdag, onsdag og fredag.

(ændringer kan forekomme afhængig af vejret m.m.)

 

Krav til niveau for at kunne deltage

Alle kan deltage, og der er ikke noget krav til ski niveau. Hvis man har nybegynder børn med, skal man som forælder forvente at skulle hjælpe lidt i forbindelse med instruktionen den første dag.

 

Priser

Priserne er beregnet ud fra 80% belægning.

Holte Ski’s skiture er beregnet til at gå i nul. Hvis vi får større belægning, kan der blive tale om tilbagebetaling.

Bemærk venligst, at vi således også er meget sårbare over for afbud.

 

Følgende er max priser:

Voksne 3.330,- for ophold, *liftkort 6-8 dage 2.708,-

Total ophold + liftkort 6.038,-

 

Ungdom (7-17 år) 3.330,- for ophold, *liftkort 6-8 dage 2.167,-

Total ophold + liftkort 5.497,-

 

Børn (0-6 år) 3.100, for ophold, liftkort gratis

 

*Bemærk! De meget høje liftkortpriser skyldes den aktuelle krise og de følgende forhøjede energipriser

Transport

Vi kører i egne biler. De fleste tager færgen ved Helsingør og den lange køretur gennem Sverige eller Norge.

Klubben har lavet standard takster for et sæde i en bil som ligeledes grundet krisen er væsentligt forhøjet i forhold til tidligere. Prisen er p.t. sat til 1.500,- for en tur begge veje, hvis man ikke selv kører derop.

Deltagerne kan naturligvis individuelt aftale andet, men forvent denne pris hvis du får kørelejlighed med en du ikke kender.

Det lykkes næsten altid at finde plads i en bil. Alternativt kan man flyve til den nye lufthavn ved Sälen.

Udstyr

Det er en stor fordel at have eget skiudstyr med hjemmefra. Hvis I mangler noget så kontakt os, vi plejer at være gode til at finde nogle tilbud, brugt udstyr eller lign. til en fornuftig pris.

Det er krav, at alle som deltager i alpin skiinstruktion kører med hjelm. Vi anbefaler også at de mere erfarne børn kører med rygskjold (sorte/røde pister og offpiste).

Tilmelding og betaling

I tilmelder jer ved at sende en E-mail til tur arrangør Nikolaj Blinkenberg Willadsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende tekst:

 

Emne: Uge 7 Sälen

Kontakt person:

E-mail:

Tlf:

Deltager 1: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet, rutineret, ekspert]

Deltager 2: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet, rutineret, ekspert]

Deltager 3: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet, rutineret, ekspert]

Deltager 4: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet, rutineret, ekspert]

Transport: Kører selv/ønsker transport (opgiv gerne hvis der er ledige bilpladser)

Bemærkninger:

 

Tilmeldingen er først gældende når der er indbetalt til konto nummer: 9570 0012727178 og skriv:

 

"UGE 7, kontaktperson".

Tilmeldingerne er gældende i den rækkefølge betalingen og E-mail modtages.

 

 

 

Forsikring

Som deltager på en tur arrangeret af Holte Skiklub, er man dækket af skiforbundets forsikring i samarbejde med Tryg: http://www.skiforbund.dk/forsikring-2/.

Vi har yderligere tegnet en afbestillings forsikring hos Skistar. Det anbefales dog at tegne en privat rejseforsikring, hvis der ønskes bedre dækning ved sygdom, aflysning eller skade så man sikre sig en evt. erstatnings rejse.

Afbud, covid-19 mm.

Senest 21 dage inden turen besluttes det om vi aflyser grundet Corona. Sker dette er vi garanteret at få returneret betaling for lejlighederne. Vi regner derfor med at træffe en beslutning senest torsdag 20 januar, når rejsevejledningerne er opdateret. Hvis tallene er på grænsen, vil vi tage kontakt til alle tilmeldte, og høre hvad de ønsker. Hvis alt ser godt ud, gennemfører vi turen. Hvis vi ikke kan tage af sted, aflyser vi selvfølgelig, og man får pengene tilbage.

Hvis man selv bliver nødt til at aflyse, så vil man altid kunne få tilbagebetalt udgifter til liftkort. Afhængig af omstændighederne kan vores forsikring gennem SkiStar eller skiforbundet måske dække.

De sidste detaljer

Alle ugeture med Holte Skiklub arrangeres som ture hvor regnskabet skal gå i nul. Derfor er vi meget sårbare, hvis folk melder fra i sidste øjeblik. Tilsvarende bedes I huske at planlægning mm. udføres ved frivilligt arbejde. Vi kan derfor ikke tilbyde samme detaljerede svar, på jeres henvendelser, som et rejsebureau kan. Vi forsøger selvfølgelig at tilgodese alle ønsker og besvarer alle spørgsmål; men det kan godt tage et par dage, før vi når at svare.

 

Skriv meget gerne ”Spørgsmål UGE 7 – Sälen” i emnefeltet.

 

Info 30-12-22:

Alle pladser er udsolgt, men man kan rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., om en ekstra hyttebooking er mulig.