Alpin/Langrend Sälen uge 7 2022

Om turen
Årets fælles Alpin og Langrends tur går til Tandådalen og Hundfjället i Sälen. Vi skal bo i store 10 personers lejligheder tæt på lifter og langrendsspor.Tandådalen og Hundfjället er det bedste sammenhængende alpine område i Sälen med det bedste udvalg af grønne, blå, røde og sorte pister, kombineret med gode muligheder for lidt offpiste skiløb. Vi har lejlighederne fra lørdag den 12. februar til lørdag den 19. februar. Slutrengøring er med i prisen.
 
Overnatning
Vi har booket 4 stk. 10 personers lejligheder i solbacken ved Tandådalen, der ligger tæt på lifter, langrendsspor og indkøb. Alle lejligheder er på 93 m² med 4 soveværelser med i alt 10 senge, alrum med køkken, 2 brusebade, 2 toiletter og 1 sauna. Madlavning koordineres i de enkelte lejligheder.
 
Sælen uge7
 
Instruktion
Der vil være instruktion på følgende dage fra 9-12 i både langrend og alpint:
søndag, mandag, tirsdag, torsdag og fredag.
(ændringer kan forekomme afhængig af vejret m.m.)
 
Krav til niveau for at kunne deltage
Alle kan deltage, og der er iikke noget krav til ski niveau. Hvis man har nybegynder børn børn med, skal man som forælder forvente at skulle hjælpe lidt i forbindelse med instruktionen den første dag.
 
Priser
Priserne afhænger af antal tilmeldte, men følgende er max priser:
- Voksne 2.900,- for ophold, liftkort 6-8 dage 2000,- Total ophold + liftkort 4900,-
- Ungdom (7-17 år) 2.900,- for ophold, liftkort 6-8 dage 1639,- Total ophold + liftkort 4539,-
- Børn (0-6 år) 2800,- for ophold, liftkort gratis
 
Transport
Vi kører i egne biler. De fleste tager færgen ved Helsingør og den lange køretur gennem Sverige eller Norge.
Klubben har lavet standard takster for et sæde i en bil som p.t. er på 1.000,- for en tur begge veje, hvis man ikke selv kører derop. Det lykkes næsten altid at finde plads i en bil. Alternativt kan man flyve til den nye lufthavn ved Sälen.
 
Udstyr
Det er en stor fordel at have eget skiudstyr med hjemmefra. Hvis I mangler noget så kontakt os, vi plejer at være gode til at finde nogle tilbud, brugt udstyr mm. til en fornuftig pris.
Det er krav, at alle som deltager i alpin skiinstruktion kører med hjelm. Vi anbefaler også at de mere erfarne børn kører med rygskjold (sorte/røde pister og offpiste).
 
Tilmelding og betaling
I tilmelder jer ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende tekst:
 
Emne: Uge 7 Sälen
Kontakt person:E-mail:
Tlf:
Deltager 1: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet,rutineret, ekspert]
Deltager 2: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet,rutineret, ekspert]
Deltager 3: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet,rutineret, ekspert]
Deltager 4: navn, alder, liftkort type, instruktion langrend/alpin, niveau [nybegynder, let øvet, øvet,rutineret, ekspert]
Transport: Kører selv/ønsker transport (opgiv gerne hvis der er ledige bilpladser)
Bemærkninger:
 
Tilmeldingen er først gældende når depositum på 700 kr. pr deltager er indbetalt til konto nummer: 95700012727178 og skriv "UGE 7, kontaktperson".
Tilmeldingerne er gældende i den rækkefølge betalingen og mail modtages.
 
Restbetaling den 10 december 2021 til konto nummer: 9570 0012727178 og skriv "UGE 7, kontaktperson".
 
Forsikring
Som deltager på en tur arrangeret af Holte Skiklub, er man dækket af skiforbundets forsikring i samarbejde med Tryg:
Vi har yderligere tegnet en afbestillings forsikring hos Skistar. Det anbefales dog at tegne en privat rejseforsikring, hvis der ønskes bedre dækning ved sygdom, aflysning eller skade så man sikrer sig en evt. erstatnings rejse.
 
Afbud, covid-19 mm.
Senest 21 dage inden turen besluttes det om vi aflyser grundet Corona. Sker dette er vi garanteret at få returneret betaling for lejlighederne. Vi regner derfor med at træffe en beslutning senest torsdag 20. januar, når rejsevejledningerne er opdateret. Hvis tallene er på grænsen, vil vi tage kontakt til alle tilmeldte, og høre hvad de ønsker. Hvis alt ser godt ud, gennemfører vi turen. Hvis vi ikke kan tage af sted, aflyser vi selvfølgelig, og man får pengene tilbage.
Hvis man selv bliver nødt til at aflyse, så vil man altid kunne få tilbagebetalt udgifter til liftkort. Afhængig af omstændighederne kan vores forsikring gennem SkiStar eller skiforbundet måske dække.
 
De sidste detaljer
Alle ugeture med Holte Skiklub arrangeres som ture, hvor regnskabet skal gå i nul. Derfor er vi meget sårbare, hvis folk melder fra i sidste øjeblik. Tilsvarende bedes I huske at planlægning mm. udføres af frivilligt arbejde, så vi kan ikke tilbyde samme detaljerede svar på jeres henvendelser som et rejsebureau kan. Vi forsøger selvfølgeligt at tilgodese alle ønsker og besvare alle spørgsmål; men det kan godt tage et par dage, før vi når at svare. Priserne er beregnet med 9 deltagere i hver lejlighed. Hvis der sælges flere pladser, vil overskud over 100 kr pr. deltager blive betalt tilbage til deltagerne.