Rabataftaler

logo Nordic Sport 2016

 

Nordic langrend

 

Vi elsker sport og motion - især Langrend, rulleski og rulleskøjter.

Det har været en dejlig lang rejse, som har taget os lidt rundt på forskellige lokationer siden starten i 2001 på Lyngby Hovedgade. Nu finder du Danmarks største og eneste specialbutik indenfor både langrend, rulleski og rulleskøjter i de dejlige lokaler på Østerfælled Torv 41, 2100 København Ø. Her byder vi dig velkommen indenfor i vores 300kvm butik hvor der er plads og tid til at få den rette vejledning og professionelle service en special butik skal have.

 

Har I brug for at købe ski, rulleski eller skitøj, kan skiklubben anbefale NORDIC SPORT.

Læs rabataften herunder:

NORDIC SPORT KLUBRABATAFTALE.

 

 

Steepogdeep logo

Steep & Deep
Kongevejen 347
2840 Holte
tlf. 45 42 32 00

Hvem er Steep & Deep?

Steep & Deep åbnede første gang sine døre i 2002 på Lyngby Hovedgde i Kgs. Lyngby.

I 2007 flytter butikken til Kongevejen 47 i Holte, hvor drømmen om at realisere et af Danmarks største og mest moderne skiværksteder bliver virkelighed. Skiværkstedet er løbende blevet opdateret og vores værksted er fuldt på højde med selv de allerbedste værksteder i alperne.

I 2012 flytter butikken igen fra Kongevejen nr. 47 til Kongevejen nr. 347. Faktisk bliver butikken liggende lige præcis der, hvor den hele tiden har ligget, men Rudersdal Kommune beslutter (vi aner ikke hvorfor) at ændre husnumrene på Kongevejen i Holte.

I 2013 fraflytter Multiform Køkkener butikken i Holte og det åbner muligheden for et samarbejde med Lennie Kristensen og Davinci Cykler. I februar 2013 slås dørene op til 600 kvadratmeter ski og cykel mekka i Holte. Davinci Cykler og Steep & Deep er to adskilte forretninger (to forskellige CVR numre). Mange har udtrykt, at de har svært ved at se adskillelsen og det er vi egenlig bare glade for at høre. Det beviser, at passionen for det aktive udendørs liv vinder over "dit og mit".


Skiklubben kan varmt anbefale Steep & Deep.

rabataftale Steep and Deep

rabataftale friluftsland