Vasaloppet 2022

Så varer det ikke længe, inden den danske tilmelding til Vasaloppet 2022 åbner!

Mere præcist sker det på 
torsdag den 26. august 2021 klokken 12.00! 

Vasaløbet 2022 bliver en helt særlig version, da løbet markerer 100-året for det første Vasaloppet i 1922. Fra svensk side bliver der derfor gjort rigtigt mange forskellige tiltag for at markere denne helt særlige begivenhed i svensk skisport. 

Fra dansk side kommer vi denne gang til at have 
300 startnumre til rådighed for danske langrendsløbere. De vil kunne købes fra på torsdag og frem til søndag den 26. september 2021 kl. 23:59, hvor tilmeldingen lukker. 

De 300 startnumre bliver solgt efter "først til mølle"-princippet, og tilmeldingen vil lukke tidligere, hvis alle startnumre bliver solgt inden den 26. september. 

Du finder den officielle danske invitation til den fælles tilmelding og transport online på Danmarks Skiforbunds hjemmeside. 

Her vil du kunne finde alle de nærmere informationer såsom detaljer om priser, transportmuligheder og overnatning.

Allerede tilmeldt?
Er du en af de mange, der enten allerede er tilmeldt til Vasaløbet 2022? Eller ved du allerede nu, at du ikke har planer om at deltage i løbet til vinter? Så brug meget gerne det lille minut som det tager at opdatere din danske Vasaløber-profil

Vær opmærksom på at det eneste formelle krav for at kunne tilmelde sig via dette tilbud er, at du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund.

Med venlig hilsen,

Gert Olsen
Vasaløbskoordinator
Danmarks Skiforbund
Holteski lysløjpecam:
 
 video
 ip-cam

 

 facebook

logo district10

/Nordic Sport

Intersport Holte logo