Marcialonga 2020

Joachimthrane
Joachim Thrane i Marcialonga 2019.
 
Joachim Thrane har virkelig knækket koden til hvordan man løber hurtigt i det italienske langløb, Marcialonga.

Han har med årets løb været hurtigste dansker i det 70 km lange, klassiske løb 3. år i træk, og har i søndags forbedret sin egen danske rekordtid yderligere, så den nu er 3.34.14 – og placering 194 i herreklassen (totalt 207).

Her Joachims egne ord om løbet:
Jeg havde generelt et godt løb, hvor jeg i år var kommet tidligere til startområdet og stod pænt fremme i min boks. Havde næsten ikke noget kø, ikke eksisterende fæste med fæstevoks efter Swix anbefaling, men ellers generelt fint glid.
Der blev primært kørt i et enkelt spor grundet at der faldt 1-2 cm sne i løbet af natten. Det spor blev hurtigt kørt i stykker, så der ikke rigtigt var noget tilbage, men det var stadig hurtigere end at køre i de ubrugte spor.
Fik smurt fæste på i bunden af bakken op til målbyen Cavalese, da der ikke var nogen kø (tog måske 30 sek. totalt), og jeg kunne mærke risikoen for krampe i mavemusklerne. 

Det bliver spændende at følge Joachims debut ved DM Langrend, hvor han på fredag deltager i parstafet sammen med Martin O. K. Christensen, og lørdag i Lang, klassisk distance / Gausta Skimarathon. Senere venter Vasaloppet, hvor Joachim sidste år var hurtigste dansker, efter at Martin havde været det de 2 foregående år. Link til beretningen herom fra marts sidste år: http://holteski.dk/da/641-vasaloppet-resultater

Øvrige Holte deltagere i Marcialonga:

Mogens Thrane (H50) 4.38.46
Torben M. Hansen (H50) 4.52.07
Mads P. Møller (H40) 6.07.51
René Madelaire (H60) 7.36.26
Birgit Garver Danielsen (D40) 7.50.46

Birgit

Birgit G. Danielsen

Et stort tillykke til alle. 

 
 
Holteski lysløjpecam:
 
 video
 ip-cam

 

Intersport Holte logo
Intersport Holte logo