Udprint af skikort

Bagside:
skikort-bag

Vejledning:
Når du handler der, hvor klubben har rabataftaler, skal du kunne dokumentere dit medlemskab. Det kan du gøre ved at printe dit skikort ud. Det gøres således:
  1. Åbn linket: www.skimedlem.dk
  2. Vælg login. Det er sikrest at skrive sin mail (den du benytter over for klubben) og trykke glemt password, hvis man ikke kan huske sit tildelte password til skimedlem.dk Du får derefter koden i din mail.
  3. Når du er logget ind, klikker du på print skikort og derefter på vælg ud for den aktuelle skisæson. Nu kommer skikortet frem, og du kan udskrive det. Der står at du er medlem af Holte ski.
  4. Du må ikke ændre i dine data. Det skal gå gennem klubbens administrator.
 Bemærk. Du kan ikke printe et gyldigt skikort ud, før du har betalt for den kommende sæson og vor medlemsadministrator har indberettet betalingen til skiforbundet. Skikortet udløber med udgangen af august og inden du har betalt (i løbet af oktober) og vor administrator har indberettet dit medlemskab, kan der gå op til 2½ måned.