Bliv medlem og følg med i
facebook gruppen:

Velkommen til det alpine

  aktivitetslisten er opdateret med program for sæsonen 2016/17.
Vil du med til Alpint DM med Holte Ski i uge 14?

På disse sider finder du information om alle de alpine aktiviteter i Holte Ski. Selv om du ikke er medlem, kan du sagtens finde informationer, som ikke kun henvender sig til vore medlemer. Se f.eks. under sikkerhed eller skisteder for en anmeldelse af forskellige skisportssteder.

 

Scandlines Steep & Deep Cup - Isaberg

Den sjællandske Scandlines - Steep and Deep Cup afholdes på Vallåsen Isaberg med to konkurrencer 11. og 12. marts. Alle der er ud over begynderstadiet, kan deltage, og her kan du prøve kræfter med en alpin konkurrence en fredag aften lørdag (storslalom) og søndag (slalom). - Ændret 28/2 -

Læs mere ...

Klubtur Isaberg

Alpinløber
Alpin-weekend ture til Isaberg
Isabergturene er vores primære korte familie turs tilbud, hvor vi arrangerer træning/instruktion for alle juniorer. Det er også den tur hvor der er tid til at leje ski, for dem som ikke har egne ski. Vi håber også at kunne arrangerer instruktion for voksne.

Læs mere ...

Sikkerhed

Alpin skisport er ikke farligere end andre sportsgrene (f.eks fodbold og håndbold), - men der sker for mange ulykker. Derfor gør vi i Holte Ski meget ud af sikkerheden. Vi har skrevet en folder med gode råd, som vi deler ud til deltagerne hver gang vi tager på klubtur. 
Din sikkerhed er dit ansvar, når du løber ski,

Læs mere ...