Velkommen til det alpine

 
Aktivitetslisten er opdateret med program for sæsonen 2017/18.

Alpint DM er nu fastlagt det bliver i uge 11.
(Destinationen blive 90% sikkerhed hafjell)

På disse sider finder du information om alle de alpine aktiviteter i Holte Ski. Selv om du ikke er medlem, kan du sagtens finde informationer, som ikke kun henvender sig til vore medlemer. Se f.eks. under sikkerhed eller skisteder for en anmeldelse af forskellige skisportssteder.

 

Sjællandskredsmesterskaber uge 4 2018

Kom med til kredsmesterskaberne i uge 4 på Hafjell. Der er her hvor du kan prøve kræfter med alpine konkurrencer i krævende forhold, efter at du har fået den fornødne træning af vores kompetente trænere.

Læs mere ...

Scandlines Steep & Deep Cup - Valåsen & Isaberg

Scandlines - Steep and Deep Cup afholdes på Valåsen fredag den 2/2  som 1. konkurrence. Alle der er ud over begynderstadiet, kan deltage, og her kan du prøve kræfter med en alpin konkurrence en fredag aften.

Vi regner osgå med at afholde 2 konkurrencer på Isaberg. Tidspunktet bliver fastlagt så snart vi ved hvornår alpint DM skal afholdes.

Læs mere ...

Klubtur Isaberg

Alpinløber
Alpin-weekend ture til Isaberg
Isabergturene er vores primære korte familie turs tilbud, hvor vi arrangerer træning/instruktion for alle juniorer. Det er også den tur hvor der er tid til at leje ski, for dem som ikke har egne ski. Vi håber også at kunne arrangerer instruktion for voksne.

Læs mere ...

Sikkerhed

Alpin skisport er ikke farligere end andre sportsgrene (f.eks fodbold og håndbold), - men der sker for mange ulykker. Derfor gør vi i Holte Ski meget ud af sikkerheden. Vi har skrevet en folder med gode råd, som vi deler ud til deltagerne hver gang vi tager på klubtur. 
Din sikkerhed er dit ansvar, når du løber ski,

Læs mere ...