Isaberg-marts-2017
Guld-Gert, DM langrend 2017
DM - Kongevejsloebet 2017
Vasatest 2017
Golaa
Joachim Willadsen 2017
Thor Oksholm 2013
Jan Spile Snkt. Anton
Tina og Poul Erik, GSK stafet 2017
skiparkour Rude Skov 2016
Sjaellandskredsmesterskaber Hafjell jan 2017
Rude Skov 2002
Isaberg-feb-2017
Ebbe og Ove - lysloejpen 2006

Holteski lysløjpecam:

 
 video
 ip-cam

 

Intersport Holte logo
Intersport Holte logo

 

Langrendskurser med John Max

Invitation til langrendskurser på sne med John Max Ertner 
Det er en stor fornøjelse for Danmarks Skiforbund, at vi nu i samarbejde med Den Danske Vasa fond kan introducere en række nye tiltag for at understøtte udviklingen i langrend.
Tiltagene retter sig mod ungdom, instruktører og ivrige motionister, som sigter på at deltage i de lange langrendsløb, som f.eks. Vasa løbet, Birkebeineren, Engadin og Marciallonga.
Vi er så heldige, at vi har kunnet tilknytte John Max Ertner med en meget lang fuldtidskarriere, som aktiv og træner på skigymnasier i Norge, Sverige og Schweiz og landstræner for det norske sprint langrendslandshold. John er dansker og er for øjeblikket træner på skigymnasiet i Torsby – og han deler sammen med os andre et stort ønske om at udvikle langrends- og rulleskisporten i Danmark. John vil således kombinere sit job i Torsby med nedenstående aktiviteter.
HVEM kan deltage i disse kursuser  Alle som er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund kan deltage i et, flere eller dem alle.
 
HVORFOR deltage? Måtte du udgå af Vasaloppet, så er dette med garanti vejen til gennemførelse Du bliver bedre på sne Du bliver hurtigere Du skal bruge færre kræfter - Bedre egen færdigheder - Du får måske Danmarks bedste undervisning.