DM - Kongevejsloebet 2017
Ebbe og Ove - lysloejpen 2006
Golaa
Tina og Poul Erik, GSK stafet 2017
Isaberg-marts-2017
Joachim Willadsen 2017
Rude Skov 2002
Isaberg-feb-2017
Vasatest 2017
Sjaellandskredsmesterskaber Hafjell jan 2017
Guld-Gert, DM langrend 2017
skiparkour Rude Skov 2016
Jan Spile Snkt. Anton
Thor Oksholm 2013

Holteski lysløjpecam:

 video
 ip-cam

 

Vasaløbstræning

 

Hermed bringer vi info om Danmarks Skiforbunds spændende udspil med vasaløbs- og ungdomstræning samt instruktørseminar i efteråret.
I spidsen for aktiviteterne står John Max Ertner, som har en lang karriere som lærer og træner på skigymnasier i Norge og Sverige, samt en periode som assisterende træner for det norske sprint-landshold.
Pt. arbejder John på skigymnasiet i Torsby i Sverige, hvor også den berømte ski-tunnel er placeret. Sine aktive langrendsår havde John i Holte Ski, incl. deltagelse i VM i 1989 og 1991.

NB: Der er klubvis tilmelding, så Holte-medlemmer skal sende mail herom til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tekst fra Danmarks Skiforbund:
Datoer og program for vasaløbs- og ungdomstræning samt instruktørseminar i efteråret
Det er en stor fornøjelse for os, at vi nu i samarbejde med Den Danske Vasa fond kan introducere en række nye tiltag for at understøtte udviklingen i langrend og rulleski.
Tiltagene retter sig mod ungdom, instruktører og ivrige motionister, som sigter på at deltage i de lange langrendsløb, som f.eks. Vasaloppet, Birkebeineren, Engadin og Marcialonga.

2.-4. november: Vasaløbstræning og Ungdomstræning i Torsby
29/11-2/12: Ungdomstræning i Torsby

Stor tak til Den Danske Vasa fond, som bidrager til at gøre dette muligt.

****************************************************************************************************************************

Indbydelse til Vasaløbstræning samt ungdomssamling i Torsby den 30. november – 2. december 2018.

I samarbejde med Den Danske Vasa Fond afholdes træningssamlinger i Torsby primo november (tilmelding afsluttet) og 30. november – 2. december 2018.

Formålet med disse samlinger er, at understøtte udviklingen i langrend og rulleski. Vasaløbstræningen er for ivrige motionister, som sigter på at deltage i de lange langrendsløb, som f.eks. Vasa løbet, Birkebeineren, Engadin og Marciallonga. Ungdomstræning retter sig mod løbere fra 12 år og ældre, som vil mere med sit langrend som idræt og allerede har erfaring på langrends- og rulleski.

Pris:

30/11-2/12: 1118,- SEK pr. pers med 3 personer i rummet. Man skal selv medbringe håndklæder og sengetøj. Der findes køkken og andre faciliteter. Se link.

Man sørger selv for transport.

Tilmelding: Seneste tilmelding er den 19. oktober til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere her.