Sjaellandskredsmesterskaber Hafjell jan 2017
DM - Kongevejsloebet 2017
Golaa
Ebbe og Ove - lysloejpen 2006
Tina og Poul Erik, GSK stafet 2017
skiparkour Rude Skov 2016
Rude Skov 2002
Thor Oksholm 2013
Vasatest 2017
Joachim Willadsen 2017
Isaberg-feb-2017
Jan Spile Snkt. Anton
Isaberg-marts-2017
Guld-Gert, DM langrend 2017

Holteski lysløjpecam:

 video
 ip-cam

 

Guldregn til Holte Ski

Guldregn over Holte Ski til Danmarksmesterskaberne i alpint

I sidst uge var Holte ski til DM som i år blev afholdt på det olympiske anlæg i Hafjell.

Holte stillede til start med en lille dedikeret trup af 8 løbere i alderen 6 til 52 år.

Til Danmarksmesterskaberne bliver der kørt om det officielle Danmarksmesterskab, som afgøres på tværs af aldersgrupper fra 15 år og op, mens der bliver kørt om de såkaldte Forbundsmesterkaber i aldersklasser.

Det officielle Danmarksmesterskab

I det officielle Danmarksmesterskab var landsholdsløberen Thor Oksholm forhåndsfavorit til en podiepladsering, mens Joachim Andreas Willadsen, som har fravalgt landsholdet og i stedet træner i klubregi, stillede op som outsider med et væsentligt lavere budget.

Danmarksmesterskaberne havde fornemt selskab af OL-deltageren Christoffer Faarup, som kom lige fra sit bedste resultat i World Cuppen i Super G på Kvitfjell, hvor han var kun 1,68 sek efter vinderen og OL guldvinderen fra Sochi og broncevinderen fra Pyeongchang - Kjetil Jansrud.

Thor Oksholm levede op til favoritværdigheden med en flot andenplads i storslalom og en tredjeplads i alpin kombination.

For Joachim Andreas Willadsen startede mesterskaberne mindre godt i Super G, men i slalom og storslalom beviste Joachim, at han kan være med blandt de bedste, med en fjerdeplads i slalom og en sjetteplads i storslalom foran en række faste landsholdsløbere.

Det er andet år i træk at Joachim havner lige udenfor podiet.

Medaljeregn med et rent Holte Ski podie

I klassemesterskaberne var Holte Skis atleter med helt fremme. På tværs af klasser blev det til intet mindre end 20 podiepladser.
Albert Preisler som til daglig bor og træner i USA nappede sammen med og Joachim Andreas Willadsen guld i slalom, mens til Anna Christensen som bor i Norge tog guld sammen med Thor Oksholm i storslalom.

I Alpin Kombination gjorde Holte Ski rent bord og tog guld, sølv og bronze ved Thor Oksholm, Joachim Andreas Willadsen og August Kisling Stobbe. De fik følgeskab af

Anna Christensen, som vandt den alpine kombination (Super G og Slalom).

Far og søn på podiet

For første gang i mange år deltog Holte Ski’s cheftræner selv i medaljestriden. Efter lang tids skadespause og sin femte knæoperation 8 måneders intensiv genoptræning, lagde Nikolaj Blinkenberg Willadsen ud med et suverænt løb i sjællandsmesterskaberne, hvor den gamle fartløber endda fik bedste tid overall. Han fulgte op med at vinde guld i Super G, og dermed kan han sammen med sin søn bryste sig af at have vundet DM guld i samme sæson.

Parallelslalom

Sidste dag i i DM ugen bød på parallelslalom, hvor Holte Skis løbere igen gjorde rent bord med guld, sølv og bronze ved Thor Oksholm, Joachim Andreas Willadsen og August Kisling Stobbe.
Parallelslalom er mere en hyggekonkurrence, hvor løberne slapper af og udfordrer hinanden på tværs af gruppe – i Parallelslalom blev det til yderligere 5 podiepladser til Holte Ski, der dermed i alt runder DM af med ikke mindre end 25 podiepladser.

Tekst: Nikolaj Blinkenberg Willadsen

3xHolte

3 Holteløbere på sejrskamlen. Fotograf: Anders Kjeldsen