Rude Skov 2002
skiparkour Rude Skov 2016
Isaberg-marts-2017
Jan Spile Snkt. Anton
Vasatest 2017
Ebbe og Ove - lysloejpen 2006
Isaberg-feb-2017
Thor Oksholm 2013
Tina og Poul Erik, GSK stafet 2017
DM - Kongevejsloebet 2017
Guld-Gert, DM langrend 2017
Joachim Willadsen 2017
Sjaellandskredsmesterskaber Hafjell jan 2017
Golaa

Holteski lysløjpecam:

 video
 ip-cam

 

Ove M. Pedersen

Ove 2002
Ove M. Pedersen er afgået ved døden 3. marts og blev 83 år.
Ove var med til at stifte skiklubben den 28. april 1955 og har siden da brugt tusindvis af timer på skiklubben.
På ovenstående billede ses Ove på skiklubbens snescooter, hvor han laver langrendsspor på Søllerød Golfbane i år 2002.
 
 

Mindeord: 

Holtes`s ildsjæl er gået bort.

Ove M. Pedersen nåede at blive 83 år og hvilke begivenhedsrige år.
Ove var indehaver af Holte Flytte- og Vognmandsforretning fra 1963, og i 2005 overdrog han ledelsen til sin søn Klaus.
Indenfor sporten i Holte var Ove et kendt ansigt, hvor han som ung dreng på 14 år i 1948, begyndte at komme på Rudegård Stadion. Han blev her indmeldt i Holte Idrætsforening, som gav adgang til at dyrke flere sportsgrene.
Senere var Ove med at stifte atletikafdelingen, håndbold og skiafdelingen. Ove var en meget alsidig atletikudøver. Han var en dygtig løber på flere distancer og har i 1964 sprunget 3,70 m i stangspring.

Skiklubben blev stiftet i 1955 og Ove bestred fra starten af og frem til 1966 kassererjobbet. I begyndelsen var medlemstallet ikke så højt, så Ove cyklede rundt til alle medlemmerne, når der skulle opkræves kontingent. Fra 1968 til 1980 var Ove revisorsuppleant i Holte Ski.
I starten af halvtredserne fik Ove også interesse for skihop og var tit forbi Holtekollen i Geels Skov. Udover at hoppe på det gamle skihop, var han også med til at holde det store træstillads vedlige, da det med årene gik i forfald.
I de første mange år af skiklubbens levetid, arrangerede Ove skiture til Norge for skihopperne og der blev herved skabt et godt miljø blandt hopperne.
Da det gamle Holtekollen blev nedlagt i 1965, blev der gjort store anstrengelser for, at bygge en ny og mindre skihopbakke i terrænet ved siden af. Daværende formand i Holte Ski, Erik Clem, samt Ove fik efter et stykke tid myndighedernes tilladelse til opførelsen af hopbakken. Entreprenørerne kørte mange tons jord til området og adskillige frivillige med Erik Clem og Ove i spidsen, hjalp til med at få hopbakken klar og det blev den i 1969.
I 1996 forsøgte Ove at stable et hopstævne på benene i anledning af Kulturbyåret, men grundet snemangel blev det aflyst. Starttårnet på bakken blev fjernet i 2006 og her sluttede skihophistorien i Geels Skov.

Et andet stort projekt som Ove stod i spidsen for, var lysløjpen i Rude Skov. Efter flere års arbejde, stod den klar i 1973 og blev hermed den første lysløjpe i Danmark. Stormen i 1984 nedlagde store dele af løjpen og Ove måtte gå tiggergang hos Kommunen med flere, for at skaffe penge til at opsætte nye master og lamper. Det lykkedes og masterne holdt helt frem til 2006. Her var Ove og denne gang sammen med sin mangeårige ven Ebbe Holm igen ude med raslebøssen hos Kommunen og fik fremskaffet økonomien til renoveringen af løjpen. I forbindelse med indvielse af den renoverede løjpe udtalte Ove, at dette var hans sidste store projekt for Holte Idrætsforening og skiklubben.

I Holte Ski har Ove vundet ikke mindre end 18 guldmedaljer ved de danske mesterskaber i langrend og ved DM på rulleski er det blevet til 3 guldmedaljer. Herudover er det også blevet til medaljer af andet karat.

Ove M. Pedersen blev i 1980 udnævnt til æresmedlem i Holte Ski og i 1987 blev han også udnævnt til æresmedlem i Hovedforeningen Holte IF.
Man skal lede længe efter, at finde en større ildsjæl i sportens verden end Ove.

Æret være hans minde.

/Erland Kongsdal Pedersen